Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

Bakonyi erdőleső tábor

Turisztika

Mi most súgunk egy lehetőséget!

Te jó ég!!! Ismerős? A nagy rohanásban fejedhez kapsz, már nincs suli, a nagyszülők nem bevethetők, Te nem kaptál szabit, mi legyen a gyerkőccel? A legjobbat szeretnéd neki, neked pedig anyagilag annyira ne legyen terhelő! Mi most súgunk egy lehetőséget!
A tábor szervezői, gyakorlott szülők, ezért gondolták még legyen pár férőhely azoknak akik nem tudták idejében megszervezni a nyaraltatást.
Mit szólnál ha a  tiszta levegőjű, szubalpin klímájú /*Szubalpin klíma: különleges, az egészségre pozitív hatással bíró levegő, környezet./ Bakonyban, pontosan Pénzesgyőrben töltene gyermeked el 6 nap/ 5éjszakát  úgy, hogy a felügyeletet képzett diplomás játékpedagógus/ élménypedagógus irányítja. Ha van testvér, vagy beszélsz a szomszéddal, akár barát-rokon gyermekét „viszitek”, és még a héten jelentkeztek  az első turnusra, akkor 10% kedvezmény jár. Részletek a mellékelt plakátokon, weboldalukon! Jelentkezz még ma! Első turnus 06.19 – 06.24  ár: 39.000 Ft/fő/hét (testvér-barát kedvezmény 10% )
Telefon: +36 20 314 4990
e-mail: [email protected]

Pézesgyőr adatlapja

A szállás adatlapja

http://www.bakonyelmenytabor.hu kattints a TUDNIVALÓK feliratra / kezdőfelület, bal oldalt/

https://www.facebook.com/erdolesoelmenytabor/timeline