Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

Németországi kirándulás

Közszolgálati hír

Németországi (Heberthausen) kirándulás 2016. július 07- 10-ig Pénzesgyőri gyermekek részvételével

A kirándulásban a legrosszabb az utazás volt, hosszú és kényelmetlen zötykölődés. Útközben megálltunk Pandorfban, az egy óriási bevásárló központ, ezer féle márkával. Szívélyes fogadtatásban részesültünk a helyi faluházban. A polgármester elvezetett bennünket szálláshelyünkre. Aznap este a tűzoltóságra mentünk, EB-t nézni. Másnap az iskola étkezdéjében reggeliztünk, utána megnéztük az Olimpiai Parkot, a Müncheni Stadiont, a BMW Múzeumot, BMW világot, sok szép és új autókat láttunk. Este volt az atlétika verseny, amin mindenki nagyon jól teljesített, valamint sok érmet szereztünk. Harmadnap elutaztunk a Tegernsee tóhoz, majd felmásztunk egy magas hegyre, fentről a kilátás gyönyörű volt. Az ott lévő étteremben ettünk-ittunk. Este részt vettünk a helyi falunapon, ahol ingyen fogyasztottunkés nagyon jól éreztük magunkat. Utolsó nap, hazafelé megálltunk Ennsben Ausztria legrégibb városában, onnan egyenesen Lókútra mentünk, majd Pénzesgyőrre. Sok szép és vicces emlékünk maradt a kirándulásról.

(Pénzesgyőrből résztvevő gyermekek: Benis Zsófia, Benis Szonja, Benis Alíz, Rákos Attila, Gyepesi Gergő, Dávid Máté, Kísérő: Benis Ferenc)