Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

2017 Napközis tábor beszámoló

Közszolgálati hír

Cím

A gyerekek nagyon jól érezték magukat és szeretnék ha jövőre is lenne egy ilyen élményekben gazdag tábor .

Napközis tábor 2017 június 26-30-ig

A helyi iskolás gyermekek részére szerveztünk napközis tábort. Minden napra készültünk valami színes programmal részükre.

1. nap
Kisvasúttal megközelítettük a Bakonyi gyilkos-tót ami Hubertlaknál található hazafele megálltunk Odvas-kői pihenőnél ahol fűcsatát vívtak a gyerekek

2.nap
A mezőőr vezetésével a Kertes-kői szurdokhoz mentünk túrázni

3.nap
Bakonybélben töltöttünk egy egész napot elsőnek az Erdők házát néztük meg majd a Pannon Csillagdában jártunk ahol megnézhették távcsőben a napot is,virtuálisan sétálhattak a Marson is és bemutatták a csillagok birodalmát ezután ebédelhettek majd a tájházat tekinthették meg .

4.nap
Kézműves foglalkozás keretében lehetett kavicsokat festeni papírdobozokból várat építettek a fiúk a lányok táncokat tanultak délután a focipályán kötetlen foglalkozás volt.

5.nap
Kézműves foglalkozás, darts verseny, a kartondoboz várat dekorálták festették ki ügyességi készség fejlesztő játékokat tanultak. Záró eseményként a focipályán szalonna és virsli sütéssel zárult a hét.
A gyerekek nagyon jól érezték magukat és szeretnék ha jövőre is lenne egy ilyen élményekben gazdag tábor .

Köszönet a Pénzesgyőri Önkormányzatnak, a Német Nemzetiségi Önkormányzatnak, Eötvös Károly Veszprém Megyei Könyvtárnak, támogatását és Gyepesi Tímea, Domi Évi munkáját.