Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

Hozzájárulás a konyhákhoz burgonyával!

Populáris hír

Cím

Közel egy tonna termést takarítottunk be melyet természetesen a közfoglalkoztatottaink és az arra rászorulók között osztottunk szét.

Önkormányzatunk tavaly az Élelmiszer Lavina pályázat keretében, sikeresen pályázva kihasználva a helyi lehetőségeket kezdett gazdálkodni. Az idén nem indult ez a pályázat, de a tavalyi sikereken felbuzdulva  saját erőből vágtunk bele ismét a kertészkedésbe. Közfoglalkoztatottaink az Önkormányzat által beszerzett szaporítóanyagokat elvetették majd egész nyáron lelkiismeretesen gondozták a veteményeseket.

A nyáron rengeteg borsó, tök, cukkini, csemegekukorica termett, de az igazi betakarítás ideje most jött el! Egy bakonyi településen mit is termelhetnénk mást, mint burgonyát? 

Közel egy tonna termést takarítottunk be melyet természetesen a közfoglalkoztatottaink és az arra rászorulók között osztottunk szét. A gépi munkákban Szautner János Falugondnok a szállításban Weiszgerber Vilmos Mezőőr volt segítségünkre.

Hajós Ákos, polgármester
Pénzesgyőr