Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

Kirándulás a Zotter Csokoládégyárba!

Populáris hír

Bepillantást nyerhettek a Zotter Csokoládégyár kulisszatitkaiba.

 Az Önkormányzattól ajándék kirándulást kapott az a 12 gyermek, akik szerepeltek az idősek napján. November 3-án pénteken reggel szülői kísérettel elindultak Ausztria Riegersburg Zotter csokoládégyárba.

Bepillantást nyerhettek a csokigyártás kulisszatitkaiba. Először üdvözölték őket, és a gyár mozijában "Kakaó-filmet" nézhettek meg. Ezután kezdődött a magyar nyelvű Audio-Guide használatával a kóstoló program, ahol szabadon lehetett felfedezni a Zotter csoki gyártását és kóstolni a finom csokikat. Bőséges kínálat állt rendelkezésükre minden fajtából. A csokigyártás üvegfalak mögött történik és így mindent megtekinthettek, a végén a shopba érkeztek ahol finom csokiból vásárolhattak. Ezután a csokigyár körül elterülő 27 hektáros "Ehető Állatkert"-be látogattak. A biogazdaságban régi haszonállatokat ismerhettek meg: marhákat, mangalicákat, tyúkot , kacsát, pulykát, lámát,  juhot, kecskét, struccot, halakat. Az egész területet ehető növényekkel telepítették be, amiket séta közben megehetők. Az itt élő állatokat feldolgozzák, a Zotter gyár dolgozói és a látogatók fogyaszthatják , kóstolhatják az itt elhelyezkedő étteremben. A játszótéren kipróbálhatták az óriás csúszdát, relaxálást függőágyban, különböző ügyességi és fejlesztő játékokat.

Mindenki nagyon jól érezte magát, csokival megtömött pocakkal és kellően elfáradva elindultak haza. KÖSZÖNJÜK EZT A CSODÁS KIRÁNDULÁST!!!