Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

Javasolt oltások gyerekeknek

Közszolgálati hír

Pénzesgyőr Község Önkormányzata februári testületi ülésén határozatot fogadott el annak tárgyában, hogy a településen élő gyermekek egészségének védelme érdekében elérhetővé teszi több olyan súlyos gyermekbetegség elleni védőoltás felvételét...

Pénzesgyőr Község Önkormányzata februári testületi ülésén határozatot fogadott el annak tárgyában, hogy a településen élő gyermekek egészségének védelme érdekében elérhetővé teszi több olyan súlyos gyermekbetegség elleni védőoltás felvételét, melyet a társadalombiztosítási rendszer nem támogat. Első körben az érintett korosztályból az igények alapján hat gyermek kap az Önkormányzat által 90 % ban támogatott konstrukcióban rotavírus és bárányhimlő ellen védőoltást. A testületi döntés értelmében a lehetőség a jövőben is nyitva áll és azt időről időre meg fogjuk ismételni illetve az igények és az anyagi lehetőségek keretein belül szükség szerint bővítjük az elérhető vakcinák körét. Az oltóanyagokat a Glaxo Smith Kline gyógyszergyártól szereztük be kedvezményes áron mintegy 115.000,-Ft os ráfordítással. Az oltásokat a háziorvosok adják be kiknek ezúton is köszönjük a közreműködést!

A kép illusztráció!