Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

Internet sávszélesség fejlesztés településünkön

Közszolgálati hír

Hivatkozás

Az Önkormányzat lakossági érdeklődések alapján felvette a kapcsolatot a településünkön illetékes szolgáltatóval annak érdekében, hogy miként javulhatna az internet hozzáférés sávszélessége és ezzel együtt a sebessége településünkön....

Az Önkormányzat lakossági érdeklődések alapján felvette a kapcsolatot a településünkön illetékes szolgáltatóval annak érdekében, hogy miként javulhatna az internet hozzáférés sávszélessége és ezzel együtt a sebessége településünkön. Az Invitel Zrt válaszában tájékoztatott miszerint egy sikeres pályázatnak köszönhetően a SZIP ( Szupergyors Internet Program) keretében 2018 decemberéig megkezdődik az a fejlesztés, melynek köszönhetően elérhető lesz Pénzesgyőrben is az úgynevezett FTTH hálózaton keresztül a minimum 30 Mb/ sec letöltési sebesség. Ezzel a fejlesztéssel, azon túl hogy végre tényleg korlátlan hozzáférést tesz majd lehetővé, számos korszerű szolgáltatás lesz elérhető mint például az Internet TV. A programról az alábbi linkek tartalmaznak további információkat.

Linkek:
Zirci járás Projekt tartalmának bemutatása

Ellenőrizd le, hogy a településedet érintik-e a fejlesztések!

A kép illusztráció!