Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

KORONAVÍRUS ELLENI HELYI INTÉZKEDÉSEK

Közszolgálati hír

Hivatkozás

Cím

Frissítve: 2020.03.19.

Ezen oldal arra szolgál, hogy folyamatosan értesüljön, hiteles tájékoztatást kapjon koronavírus terjedése elleni helyi önkormányzati intézkedésekről

Kapcsolatos információkkal frissítjük!

Közzétéve: 2020.03.19.

Tisztelt Pénzesgyőri lakosok!

A kialakult jàrvànyügyi helyzettel kapcsolatban fordulok Önökhöz.

Mint a sajtóból, médiából tudják, a koronavírus sajnos itt van Magyarországon. A Kormány megtesz mindent azért, hogy minél kevesebb emberélet kerüljön veszélybe, illetve a gazdaságunk e nehéz időkben talpon tudjon maradni.
Polgàrmesterként úgy gondolom, hogy együttes erővel összefogva segìtsük Kormànyunk intézkedéseit azzal, hogy a hozzànk irànyzott kéréseiket maximàlisan betartjuk!

Kérem, vegye mindenki nagyon komolyan az intézkedéseket, miszerint a kézmosàs fontossàgàt, valamint a higiéniás szabàlyok betartásàt!
Kerüljük a nagyobb csoportosulàsokat, lakòhelyünk elhagyàsa CSAK INDOKOLT esetben történjen! (élelmiszer, gyógyszer vàsàrlàsa, stb.)

Ezen gondolatokat segítve, döntésem értelmében minden programot törlök, ami június 30-ig megrendezésre került volna, továbbá - a falugondnoki szolgálat által - az eddigi két hetente történő bevásárlás heti rendszerességgel fog történni.
Bízom abban, hogy az idősebb korosztàly is kihasználja, és ezàltal vigyázni tudunk rájuk is!
Bármilyen nemű probléma felmerül a fent említettekkel kapcsolatban, az Önkormányzat a lakosok rendelkezésére áll és igyekszik mielőbb megoldani azokat.

Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Vigyázzunk egymásra!

Véber Arnold
Polgármester


Közzétéve: 2020.03.15.

Tájékoztatás

                                                

Tisztelt Pénzesgyőri Lakosok!

A Kormány 2020. március 13-án a korona vírus terjedése miatt, rendkívüli iskolai bezárást rendelt el. 2020. március 14-én délutáni órákban a 45/2020. (III.14) Korm. rend. 2.§-ban döntöttek arról, hogy a bölcsődei valamint óvodai ellátást végző intézmények esetében a polgármester, a tömeges megbetegedések megelőzése miatt, rendkívüli bezárást eszközöl. 2020. március 16. naptól határozatlan időre zárva tart a Bakonybéli iskola,óvoda illetve a Zirci óvoda illetve iskola is! Rendkívüli  esetben az intézmény gyermekfelügyeletet tart, oly módon, hogy zárt 5 fős csoportokban,minél kisebb létszámmal .

A Zircen, Bakonybélben illetve nálunk Pénzesgyőrben is a könyvtári szolgáltatás szünetel határozatlan időre.

Kérünk mindenkit, hogy az önkormányzati  ügyintézésben ezen időszakban  lehetőség szerint  telefonon , elektronikusan igyekezzen megoldani  aktuális feladatokat. Igyekszünk mindenkinek segíteni.

Telefon:+36 88 448 013

E-mail cím: [email protected]

Az étkeztetés az ebédek eljuttatása továbbra is zavartalanul zajlani fog. Vigyázzunk idősebbreinkre akik fokozottabb veszélynek vannak kitéve!

Kérem a lakosságot, hogy lehetőség szerint mindenki kerülje a zsúfolt tereket, és azokat a helyszíneket, ahol sokan vannak

Bővebb információ: https://koronavirus.gov.hu

Megértésüket köszönjük!

Bízunk abban, hogy megértéssel,  toleranciával és együttműködéssel  meg tudjuk előzni a nagyobb járvány kialakulását!

Vigyázzunk  egymásra!

 

Véber Arnold
polgármester