Nincs megjeleníthető tartalom

A böngészési élmény fokozása, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk.
A tájékoztatót ide kattintva elérheti: Adatkezelési tájékoztató

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

Segítsünk a bakonykoppányi félárva kicsiknek!

Populáris hír

Cím

Két kicsivel maradt egyedül az édesapa

A bakonykoppányi önkormányzat alszámlát hozott létre a Mihajlov-család megsegítésére.

Bakonykoppány Önkormányzat 50420764-10006519

Azt kérik azoktól, akik erre a számlára utalnak, hogy a közlemény rovatba írják be: "Adomány"


A Veszprém megyei Bakonykoppányon, az elmúlt év utolsó előtti napján, szörnyű ténnyel kellett szembenéznie a Mihajlov családnak, miszerint a 25 éves édesanya és feleség Dóri, nincs többé. A felfoghatatlan tragédia óta, már csak a szívükben élhet tovább.

 


Mihajlov Zsolt a másfél éves Zorkával és a másfél hónapos Benettel  Fotó: Veol

A koronavírus fertőzés által elhunyt édesanya, két kisgyermeket hagyott itt. A másfél éves Zorkát és a másfél hónapos Benettet. Az anya az újszülött gyermekét soha nem pillanthatta meg, a kisfiút az apuka egyedül vitte haza a budapesti Semmelweis klinikáról. Húgáékhoz mentek, ahol azóta is tartózkodnak, Zsolt testvéréék segítenek a kicsik gondozásában.

Sajnos a tovahaladó élet, bizony-bizony feladat elé állít minket ilyenkor is, amikor a fájdalom nem enged gondolkodni, vajon, hogyan tudnak tovább menni a dolgok, ilyenkor bármilyen segítség mankóként talál ránk, ilyenkor kell, hogy embertársaink mellé álljunk és segítsünk lehetőségeinkhez képest.

Bakonykoppány település, szinte azonnal egy emberként a család mellé állt. A helyi boltban elhelyeztek egy dobozt, amibe pénzt lehet tenni, azt eljuttatják az özvegyen maradt édesapának.

Telefonon elértük a falu polgármesterét, aki megrendülten beszélt nekünk a helyzetről, többek között arról is, hogy becsületes, dolgos, családcentrikus házaspárként ismerték meg őket és nagy öröm volt számukra, amikor a településre költöztek.


Szalai Tamás elmondta azt is, hogy a napokban került átadásra a Bakonykoppányi Önkormányzatnál a lakosság által összegyűjtött támogatás első része.

Valamint,  Dr. Kovács Zoltán azonnal reagálva a szomorú hírre, 100.000 ft-al támogatta a családot, az országgyűlési képviselő úr is szívén viseli a sorsukat. Érdekükben  felveszi a kapcsolatot a Regőczi István Alapítvánnyal, amelyet a köztársasági elnök hozott létre a koronavírus árváiért. 


Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és Mihajlov Zsolt

A pápai Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat is felajánlotta segítségét, akik által szakemberek segítségével tudják feldolgozni a számukra feldolgozhatatlant.


Ez a cikk azért született meg, hogy valamilyen módon segíteni tudjunk, ezért tisztelettel kérünk mindenkit, akinek módjában áll segítsen.

A bakonykoppányi önkormányzat alszámlát hozott létre a Mihajlov-család megsegítésére.

Bakonykoppány Önkormányzat

50420764-10006519

Azt kérik azoktól, akik erre a számlára utalnak, hogy a közlemény rovatba írják be: "Adomány"

 

A régióból több polgármester is csatlakozott hozzánk, azzal a gesztussal, hogy cikkünket megjelenítik a településeik hivatalos honlapján, az ott élő lakosok segítségre ösztönzése céljából.

Akik ilyen formában a kezdeményezés mögé álltak és hivatalos honlapjukon megtalálható a felhívás:

Sóly Község, Bakonybél Község, Pénzesgyőr Község, Porva Község, Bakonyszentlászló Község, Bakonynána Község, Öskü Község, Hajmáskér Község, Ácsteszér Község

 

 

Mély együttérzésünk és őszinte részvétünk a családnak.

Útirány.hu, BakonyiHírek.hu