Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Köszöntjük Pénzesgyőr Honlapján

Telefon: +36 88 448 013 | E-mail: [email protected] | Pénzesgyőr.hu Facebook oldala/mindennap.penzesgyor
Pénzesgyőr Címere

Pénzesgyőr Község

Önkormányzati Weboldala

Működjünk együtt a holnapért!

Turisztika

Cím

Végre itt a tavasz kezdődik a kiránduló szezon!

Higgyék el már mi is nagyon vártuk a tél végét ami az idén különösen hosszúra nyúlt! Végre ki lehet mozdulni a szobák mélyéről lehet friss levegőt szívni nagyokat sétálni, gyönyörködni a természet szépségeiben. Ez az igazi feltöltődés, ami erőt ad a hétköznapok erőfeszítéseihez.

Mi helyiek szintén nagy lendülettel vetjük bele magunkat a kerti-szántóföldi munkákba ki ki erejéhez és lehetőségeihez mérten.
Éppen ezért arra kérjük a Tisztelt idelátogató vendégeinket, akiket mindig nagy örömmel fogadunk, hogy tartsák tiszteletben kertjeinket, termőföldjeinket és kirándulásaik alkalmával, ha lehet ne okozzanak nekünk feleslegesen kárt vagy bosszúságot.
A legelőkön a villanypásztor karámok azért vannak, hogy az ott tartott állatokat együtt tartsák ezért ha azokat megrongálják az állatok elkóborolnak és másoknak okoznak kárt, ami szintén nem kívánatos. Igyekezni fogunk a karámokat úgy elhelyezni, hogy átjárást biztosítsunk vendégeink számára de ez lehet, hogy időnként kerülő útra kényszeríti a túrázót!
A legeltetéses állattartás itt sokaknak a megélhetését biztosítja ezért kérjük megértésüket és a felesleges konfliktusok elkerülése érdekében kérjük az együttműködésüket!

Megértésüket előre is köszönjük egyúttal jó túrázást és kellemes időtöltést kívánunk településünkön!

 

Hajós Ákos
Pénzesgyőr község
polgármestere